ZBZ sa suradnicima na metkovskom sajmu povodom blagdana sv. Ilije

Zajednica braniteljskih zadruga 20. srpnja je, sa suradnicima, sudjelovala je na tradicionalnom sajmu, odnosno, „derneku“ koji je, nakon godine pauze zbog pandemije koronavirusa, održan povodom Dana grada Metkovića i blagdana sv. Ilije, zaštitnika Metkovića.

Sajam je okupio izlagače/prodavače rukotvorina, suvenira, domaćih proizvoda, nakita, igračaka i mnogih drugih proizvoda, a u sklopu aktivnosti vezane uz projekt „Zajedno smo bolji i jači na tržištu“ Zajednica braniteljskih zadruga predstavila je projekt, društveno poduzetništvo te autohtone i domaće proizvode svog suradnika, Modro zelene zadruge kao i novo otvoreni webshop „Zajedno naše“, kojeg možete posjetiti putem ove poveznice, a više informacija o suradnji vezanoj za web-shop pročitajte ovdje.

Dio ugođaja sa „derneka“ donosimo u fotogaleriji.

Projekt „Zajedno smo bolji i jači na tržištu“

Projekt „Zajedno smo bolji i jači na tržištu“, UP.02.3.1.03.0021, se provodi na poziv „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I“ Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Vrijedan je 1.108.497,50 kuna, za što je ZBZ dobila bespovratna sredstva – u iznosu od 85% projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, dok ga je u iznosu od 15% sufinancirala Republika Hrvatska iz državnog proračuna – i to u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.” Provodi se na poziv „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I“ Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, koje je posredničko tijelo razine 1. Posredničko tijelo razine 2 je Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Share this post