ZBZ i ove godine u Metkoviću na sajmu povodom blagdana sv. Ilije

Zajednica braniteljskih zadruga 20. srpnja je, sa suradnicima, sudjelovala je na tradicionalnom sajmu koji je održan povodom Dana grada Metkovića i blagdana sv. Ilije, zaštitnika Metkovića.

Sajam je okupio izlagače/prodavače rukotvorina, suvenira, domaćih proizvoda, nakita, igračaka i mnogih drugih proizvoda.

Zajednica braniteljskih zadruga predstavila je projekt „Zajedno smo bolji i jači na tržištu“ , društveno poduzetništvo te autohtone i domaće proizvode svog suradnika, Modro zelene zadruge kao i web shop „Zajedno naše“, kojeg možete posjetiti putem ove poveznice, a više informacija o suradnji vezanoj za web-shop pročitajte ovdje.

Ovo je još jedna u nizu sajamskih aktivnosti/prodajnih izložbi Zajednice braniteljskih zadruga u sklopu projekta.

Projekt „Zajedno smo bolji i jači na tržištu“

Projekt „Zajedno smo bolji i jači na tržištu“, UP.02.3.1.03.0021, se provodi na poziv „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I“ Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Vrijedan je 1.108.497,50 kuna, za što je ZBZ dobila bespovratna sredstva – u iznosu od 85% projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, dok ga je u iznosu od 15% sufinancirala Republika Hrvatska iz državnog proračuna – i to u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.” Provodi se na poziv „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I“ Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, koje je posredničko tijelo razine 1. Posredničko tijelo razine 2 je Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Share this post