Zajedno jači u Požegi

U sklopu projekta Zajedno smo bolji i jači na tržištu, Zajednica braniteljskih zadruga u Požegi je 24. rujna sudjelovala na 7. sajmu poljoprivrede i seoskog turizma AgroTour Slavonija.

Sajam je okupio 57 izlagača (OPG-ova, zadruga, tvrtki koji se bave poljoprivredom, kreativaca) koji su predstavili autohtone i domaće proizvode, ručne proizvode i inovacije u poljoprivredi.  Zajednica braniteljskih zadruga predstavila je projekt „Zajedno smo bolji i jači na tržištu“ , društveno poduzetništvo te autohtone i domaće proizvode svojih suradnika, kao i web shop „Zajedno naše“, kojeg možete posjetiti putem ove poveznice, a više informacija o suradnji vezanoj za web-shop pročitajte ovdje.

Projekt „Zajedno smo bolji i jači na tržištu“

Projekt „Zajedno smo bolji i jači na tržištu“, UP.02.3.1.03.0021, se provodi na poziv „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I“ Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Vrijedan je 1.108.497,50 kuna, za što je ZBZ dobila bespovratna sredstva – u iznosu od 85% projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, dok ga je u iznosu od 15% sufinancirala Republika Hrvatska iz državnog proračuna – i to u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.” Provodi se na poziv „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I“ Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, koje je posredničko tijelo razine 1. Posredničko tijelo razine 2 je Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Share this post