“Zajedno jači” na Sabatini

U sklopu projekta Zajedno smo bolji i jači na tržištu, Zajednica braniteljskih zadruga u Vodicama je sudjelovala na sajmu u sklopu Sabatine 2022., 32. Međunarodng susreta vinogradara i vinara, koja se od 3. do 6. studenog održala organizaciji Zadružnog saveza Dalmacije i Hrvatske udruge vinarskih gradova te pod pokroviteljstvom predsjednika RH.

Na sajmu koji je okupio vinare i vinogradare iz cijele Hrvatske, Zajednica braniteljskih zadruga je projekt „Zajedno smo bolji i jači na tržištu“ , svoje usluge, društveno poduzetništvo te autohtone i domaće proizvode svojih suradnika, s naglasak na vinima, kao i web shop „Zajedno naše“, kojeg možete posjetiti putem ove poveznice, a više informacija o suradnji vezanoj za web-shop pročitajte ovdje.

Projekt „Zajedno smo bolji i jači na tržištu“

Projekt „Zajedno smo bolji i jači na tržištu“, UP.02.3.1.03.0021, se provodi na poziv „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I“ Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Vrijedan je 1.108.497,50 kuna, za što je ZBZ dobila bespovratna sredstva – u iznosu od 85% projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, dok ga je u iznosu od 15% sufinancirala Republika Hrvatska iz državnog proračuna – i to u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.” Provodi se na poziv „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I“ Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, koje je posredničko tijelo razine 1. Posredničko tijelo razine 2 je Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Share this post