zajednonase.hr

Web-shop “zajednonase.hr” prikazuje cijene u kunama i eurima te nastavlja s društveno-poduzetničkom suradnjom

               Naš web-shop Zajedno naše, zajednonase.hr započeo je s dvojnim prikazom cijena, u eurima i kunama. Cijena u eurima je informativne prirode te je valuta plaćanja hrvatska kuna.

Putem web-shopa kupcima na jednom mjestu želimo pružiti najbolje od domaćih i autohtonih proizvoda i rukotvorina, gdje ćemo kroz umrežavanja suradnika i zanimljive i originalne načine promocije stvoriti ponude koje su odraz hrvatske kulturne i gastronomske baštine i koje će biti primamljive turističkim djelatnicima, ugostiteljima i svim pojedincima koji su željni kvalitetnog domaćeg proizvoda.

Stalno smo u procesu dogovaranja suradnje sa svima koji su zainteresirani i motivirani za stvaranje uspješne društveno-poduzetničke priče. Mi nudimo odgovornu suradnju uz potpisivanje ugovora za korištenje web-shopa, a od Vas, proizvođača autohtonih proizvoda, obrtnika, OPG-ova, braniteljskih i drugih zadruga, udruga, poljoprivrednika, izrađivača ručnih radova te svih ostalih koji proizvodite domaće i eko-proizvode i rukotvorine, tražimo predanost Vašem proizvodu i otvorenu komunikaciju s nama i kupcima. Posebno pozivamo društvene poduzetnike na suradnju s nama kako bismo pokazali održivost i bogatstvo društveno-poduzetničke priče.

Ako ste zainteresirani za suradnju s nama, javite nam se kako bismo Vam predstavili našu viziju te za bilo koja druga pitanja. Kontaktirajte nas putem e-pošte na adresu zajednica.bz@gmail.com.

Share this post