Usluge i proizvodi za društvo

Zajednica braniteljskih zadruga od 5. listopada 2020. do 5. siječnja 2023. provodi projekt „Zajedno smo bolji i jači na tržištu“ kojim se želi povećati konkurentnost zadružnih organizacija i OPG-ova koji okupljaju hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji na tržištu, odnosno, ojačati poslovanje Zajednice, povećati vidljivost društvenog poduzetništva putem informiranja javnosti i umrežavanja relevantnih dionika, te aktivirati nove zaposlenike u stjecanju stručnih i poslovnih sposobnosti i vještina u društvenom poduzetništvu.

Tako je u sklopu projekta Zajednica braniteljskih zadruga izradila brošuru kojom se želi promovirati društveno poduzetništvo i usluge i proizvodi proizvedeni i/ili osmišljeni u sklopu projekta te je možete pogledati ovdje:

Projekt „Zajedno smo bolji i jači na tržištu“, UP.02.3.1.03.0021, provodi se na poziv „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I“ Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Projekt je vrijedan 1.108.497,50 kuna (147.122,90 eura), za što je Zajednica braniteljskih zadruga dobila bespovratna sredstva – u iznosu od 85% projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, dok ga je u iznosu od 15% sufinancirala Republika Hrvatska iz državnog proračuna.

Share this post