Zajedno naše

Prvi paket web-shopa „Zajedno naše“ stigao do kupca

Kao jedan od načina širenja svog poslovanja i dodatnih mogućnosti za svoje suradnike, Zajednica braniteljskih zadruga „otvorila“ je svoj web-shop „Zajedno naše” (zajednonase.hr) na kojem je cilj kupcima pružiti domaće i autohtone proizvode te rukotvorine.

Zajednica braniteljskih zadruga ponosna je što može reći da je putem web-shopa naručen prvi paket proizvoda! Njeni zaposlenici brižno su upakirali paket među kojima su se našla pića, suhe smokve, ekstra djevičansko maslinovo ulje i namaz od masline te su dodali informativne letke o proizvodima koji se nude putem web-shopa. Budući da je ipak riječ o prvom paketu, potrudili su se, u dogovoru s kupcem, dostaviti prvi paket na kućnu adresu kako bi i na taj način obilježila početak ove uspješne priče o domaćim i autothonim proizvodima. Dio priče donosimo i u fotogaleriji na dnu objave!

Web-shopom „Zajedno naše“ Zajednica braniteljskih zadruga, želi na jednom mjestu pružiti najbolje od domaćih i autohtonih proizvoda i rukotvorina, i to kroz umrežavanja obrtnika, OPG-ova, braniteljskih i drugih zadruga, udruga, poljoprivrednika, izrađivača ručnih radova te svih ostalih koji proizvode domaće i eko-proizvode i rukotvorine. Kroz inovativne i originalne načine promocije, web-shop nudi ponude koje su odraz hrvatske kulturne i gastronomske baštine. Cilj je pružiti i ponude primamljive i turističkim djelatnicima, ugostiteljima i svim pojedincima koji su željni kvalitetnog domaćeg proizvoda.

„Zajedno smo jači i bolji na tržištu“ i „Zajedno naše“

Web-shop je samo jedna od aktivnosti putem koje je projekt „Zajedno smo jači i bolji na tržištu“ omogućio veću kompetitivnost i razvoj poslovanja Zajednice braniteljskih zadruga i njenih suradnika. Projektom se, također, između ostaloga, želi povećati vidljivost društvenog poduzetništva putem informiranja javnosti i umrežavanja relevantnih dionika, a krajnji cilj je povećati konkurentnost zadružnih organizacija i OPG-ova koji okupljaju hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji na tržištu. Trajanje projekta je 27 mjeseci (od 5. listopada 2020., do 5. siječnja 2023.), a provodi se na poziv „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I“ Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Projekt je vrijedan 1.108.497,50 kuna, za što je Zajednica braniteljskih zadruga dobila bespovratna sredstva – u iznosu od 85% projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, dok ga je u iznosu od 15% sufinancirala Republika Hrvatska iz državnog proračuna.

Kontaktirajte nas!

Cilj je web-shop „Zajedno naše“ učiniti mjestom za prodaju najboljih proizvoda hrvatske baštine, te Zajednica braniteljskih zadruga konstantno traži nove suradnike, o čemu se više može pročitati ovdje. Zainteresirani se mogu javiti na e-mail zajednica.bz@gmail.com.

Share this post