zajednonase.hr

Prodaja autohtonih proizvoda putem web-shopa

Zahvaljujući internetu danas postoji više načina za prodati proizvode nego ikada prije. Možete prodavati svoje proizvode kroz razne trgovine, sajmove i na tržnicama, ali možete iskoristiti dostupnost internet trgovina da učinite prodaju autohtonih domaćih proizvoda pristupačnijom, jednostavnijom i lakšom. Postoji mnogo razloga da se odlučite na ovaj tip trgovine, a samo neki od njih su:

  • Ne morate iznajmljivati poslovni prostor za prodaju. Vaši proizvodi su vidljivi na internetu sa svim potrebnim podacima, što štedi i vrijeme i novac i Vama i Vašim potencijalnim kupcima.
  • Vaša ponuda ima globalni doseg. Iako su proizvodi koje nudite vezani za područje u kojem nastaju prodaja preko interneta Vas ne ograničava, nego Vam daje mogućnost da doprete do kupaca iz bilo kojeg kuta zemaljske kugle.
  • Ne morate imati skladišta puna proizvoda koji će vremenom propadati. Vi možete, ovisno o proizvodu, zaprimiti narudžbu i na osnovu potražnje proizvesti dovoljnu količinu onoga što prodajete.
  • Vi možete doprijeti do svog idealnog kupca. Reklamiranje na internetu zajedno sa mogućnosti otvaranja neograničenog broja specijaliziranih trgovina kupcima nude priliku da lakše nego ikada dođu do točno onog proizvoda ili kategorije proizvoda koju traže.
  • Zahvaljujući podacima prikupljenim praćenjem prometa na Internet stranicama Vi možete prilagoditi svoju ponudu sukladno tim informacijama tako da svojim kupcima uvijek dajete svjež i unaprijeđen proizvod.
  • Vi, tj. tehnologija, radi dvadeset i četiri sata dnevno, sedam dana u tjednu, tristo šezdeset i pet dana u godini. Ne samo da ne morate plaćati poslovni prostor, i Vi također niste ograničeni radnim vremenom, pa čak i kada spavate možete prodavati i zaprimati narudžbe, što Vam daje prednost u odnosu na velike tvrtke te Vam tako povećava konkurentnost.
  • Cijene su fiksirane i cjenkanja nema, a proces plaćanja je iznimno jednostavan i od Vas zahtijeva minimalno. U bilo koje doba dana ili noći sa naše stranice Vaš proizvod može biti kupljen, a novci idu na Vaš račun.

Da biste se pripremili za uspjeh i otvorili svoju vlastitu trgovinu na internetu, potrebno je puno napornog rada, planiranja, predanosti i znanja. Uz sve ovo najvažniji i možda najviše ograničen resurs kojeg imamo je vrijeme. Svo vrijeme koje potrošite na birokraciju i učenje nečeg što Vam nije neophodno oduzima od vremena kojeg možete provesti ,,stvarajući” svoje proizvode. Postoji ogromna količina stvari za naučiti o trgovini na internetu, a samo neke su kako napraviti i postaviti
web stranicu, kako snimiti i urediti fotografije da privlače klikove, kako promovirati priču o vašem brendu itd.
Vi ste već uspješni u stvaranju svojih proizvoda, a nama dopustite da Vam budemo partner u svemu ostalom i skinemo sa Vaših leđa bar dio ovog tereta.

Surađujte s nama na web-shopu zajednonase.hr

Proizvođači autohtonih proizvoda, obrtnici, OPG-ovi, braniteljske i druge zadruge, udruge, poljoprivrednici, izrađivači ručnih radova te svi ostali koji proizvodite domaće i eko-proizvode i rukotvorine, pozivamo Vas na suradnju sa Zajednicom braniteljskih zadruga i prodaju Vaših proizvoda putem novog i inovativnog web-shopa Zajedno naše, zajednonase.hr.

Putem web-shopa kupcima na jednom mjestu želimo pružiti najbolje od domaćih i autohtonih proizvoda i rukotvorina, gdje ćemo kroz umrežavanja suradnika i zanimljive i originalne načine promocije stvoriti ponude koje su odraz hrvatske kulturne i gastronomske baštine i koje će biti primamljive turističkim djelatnicima, ugostiteljima i svim pojedincima koji su željni kvalitetnog domaćeg proizvoda.

Stranica web-shopa, zajednonase.hr još je u početnim koracima svog poslovanja, te smo u procesu dogovaranja suradnje sa svima koji su zainteresirani i motivirani za stvaranje uspješne društveno-poduzetničke priče. Mi nudimo odgovornu suradnju uz potpisivanje ugovora za korištenje web-shopa, a od Vas tražimo predanost Vašem proizvodu i otvorenu komunikaciju s nama i kupcima.

Web-shop će uskoro početi s radom te, ako ste zainteresirani za suradnju s nama, javite nam se kako bismo Vam predstavili našu viziju te za bilo koja druga pitanja. Kontaktirajte nas putem e-pošte na adresu zajednica.bz@gmail.com.

U među vremenu, na stranici zajednojaci.hr informirajte se o projektu “Zajedno smo bolji i jači na tržištu”. Projekt „Zajedno smo bolji i jači na tržištu“ Zajednice braniteljskih zadruga provodi se s ciljem povećanja konkurentnosti Zajednice i zadružnih organizacija i OPG-ova koji okupljaju hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji na tržištu. Sufinancira se iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.”, a provodi se na poziv „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I“ Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, koje je posredničko tijelo razine 1. Posredničko tijelo razine 2 je Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Nadamo se uspješnoj suradnji!

Share this post