Pozivamo Vas na završnu konferenciju projekta

Zajednica braniteljskih zadruga Vas poziva na završnu konferenciju projekta „Zajedno smo bolji i jači na tržištu“, koja će se održati u srijedu, 4. siječnja 2023. u 10:30 sati, putem Microsoft Teamsa.

Projekt „Zajedno smo bolji i jači na tržištu“, UP.02.3.1.03.0021, se provodi na poziv „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I“ Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Projekt je vrijedan 1.108.497,50 kuna, za što je Zajednica braniteljskih zadruga dobila bespovratna sredstva – u iznosu od 85% projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, dok ga je u iznosu od 15% sufinancirala Republika Hrvatska iz državnog proračuna.

Projektom se želi povećati konkurentnost i održivost Zajednice braniteljskih zadruga na tržištu te zadružnih organizacija i OPG-ova koji okupljaju hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji i to provedbom aktivnosti vezanih uz prodaju proizvoda, posebno autohtonih, edukaciju, pokazne vježbe u svezi same proizvodnje, načina i područja gdje se proizvode i informiranje.

Ukoliko želite sudjelovati na online završnoj konferenciji, molimo da nam do 16 sati 3. siječnja pošaljete e-poruku na adresu zajednica.bz@gmail.com kako bismo Vam mogli poslati poveznicu pomoću koje ćete moći pristupiti konferenciji.

Share this post