zajednonase.hr

Poziv za suradnju: Zajedno naše – web-shop za autohtone proizvode i rukotvorine

Proizvođači autohtonih proizvoda, obrtnici, OPG-ovi, braniteljske i druge zadruge, udruge, poljoprivrednici, izrađivači ručnih radova te svi ostali koji proizvodite domaće i eko-proizvode i rukotvorine, pozivamo Vas na suradnju sa Zajednicom braniteljskih zadruga i prodaju Vaših proizvoda putem novog i inovativnog web-shopa Zajedno naše, zajednonase.hr.

Putem web-shopa kupcima na jednom mjestu želimo pružiti najbolje od domaćih i autohtonih proizvoda i rukotvorina, gdje ćemo kroz umrežavanja suradnika i zanimljive i originalne načine promocije stvoriti ponude koje su odraz hrvatske kulturne i gastronomske baštine i koje će biti primamljive turističkim djelatnicima, ugostiteljima i svim pojedincima koji su željni kvalitetnog domaćeg proizvoda.

Stranica web-shopa, zajednonase.hr trenutno je u izradi te smo u procesu dogovaranja suradnje sa svima koji su zainteresirani i motivirani za stvaranje uspješne društveno-poduzetničke priče. Mi nudimo odgovornu suradnju uz potpisivanje ugovora za korištenje web-shopa, a od Vas tražimo predanost Vašem proizvodu i otvorenu komunikaciju s nama i kupcima.

Web-shop će uskoro početi s radom te, ako ste zainteresirani za suradnju s nama, javite nam se kako bismo Vam predstavili našu viziju te za bilo koja druga pitanja. Kontaktirajte nas putem e-pošte na adresu zajednica.bz@gmail.com.

Share this post