Sajam zadruga Mostar

Neretvanske zadruge na 4.4. Sajmu braniteljskih-boračkih zadruga u HNŽ/K

Zajednica braniteljskih zadruga, sa suradničkim zadrugama iz doline Neretve, u četvrtak će, 10. lipnja, sudjelovati na 4. Sajmu braniteljskih-boračkih zadruga u HNŽ/K.

Riječ je o sajmu u organizaciji Ministarstva za pitanja branitelja-boraca Hercegovačko-neretvanske županije/kantona i Referalnog centra branitelj/borac „Zadrugar“, na kojemu će se predstaviti domaći proizvodi braniteljskih/boračkih zadruga, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava/porodičnih poljoprivrednih gazdinstava, obrta i proizvoda branitelja/boraca poljoprivrednika.

Posjetitelji će moći razgledati, kušati i/ili kupiti domaće ekološke proizvode, voće i voćne prerađevine, šumske plodove, vina, med i medne prerađevine, prirodnu kozmetiku, rukotvorine te druge proizvode.

Zajednica braniteljskih zadruga, kao događaj vezan uz aktivnosti projekta „Zajedno smo bolji i jači na tržištu“ te kako bi promovirala društveno poduzetništvo i proizvode i rad svojih suradnika, organizirala je sudjelovanje svojih suradnika na sajmu, te će se, uz Zajednicu, tako na sajmu predstaviti Braniteljska socijalno-radna zadruga EKO NARONA, Proizvodno uslužna zadruga SVETI IVAN, Proizvodno uslužna zadruga MODRO ZELENA, Proizvodno uslužna zadruga PROKOPICA te Goračići, zadruga branitelja za proizvodnju i usluge.

Udruge će predstavljati svoje proizvode i dolinu rijeke Neretve.

Sajam će se od 11 do 18 sati održati u ulici Nikole Šubića Zrinjskog te posjetitelje očekuju iznenađenja i nagrade.

Share this post