Informativno-poslovni sastanci za društvene poduzetnike i one koji to žele biti

Zajednica braniteljskih zadruga stalno straži nove prilike za unaprjeđenje znanja o društvenom poduzetništvu, razvoj svoje društveno-poduzetničke priče i napredak svojeg i suradničkog poslovanja.

Projektni tim projekta “Zajedno smo bolji i jači na tržištu” konstantno održava informativno-poslovne sastanke s dionicima koji će biti u funkciji transformacije poslovanja na princip društvenog poduzetništva, društvenim poduzetnicima i onima koji se žele baviti društvenim poduzetništvom.

Predstavnici Zajednice braniteljskih zadruga pritom predstavljaju projekt Zajedno smo bolji i jači na tržištu, te govore o EU fondovima, povlačenju sredstava iz njih i mogućnostima koje pružaju društvenim poduzetnicima, društvenom poduzetništvu i temama vezanima uz njega, konceptu društvenog poslovanja Zajednice braniteljskih zadruga i usluge koje pruža kako bi se otvorila i mogućnost za suradnju, među kojima je i web-shop zajednonase.hr. Naglašavaju korist udruživanja kod unaprijeđenja poslovanja i zajedničkog nastupa na tržištu te pozivaju sudionike na sudjelovanje na informativnim i edukativnim događajima Zajednice braniteljskih zadruga.

Ukoliko želite da i s vama održimo infromativno-poslovni sastanak ili informativni događaj od društvenom poduzetništvu, kontaktirajte nas putem e-maila: zajednica.bz@gmail.com.

Share this post