Dani otvorenih vrata – poziv na online događaj

U Hrvatskoj se od 10. do 12. lipnja, u organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, održavaju Dani otvorenih vrata udruga, u sklopi kojih se građani mogu upoznati s radom udruga, društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama. Tema ovogodišnje manifestacije je „Krizna situacija = šansa za novi početak?“, a zbog epidemiološkim mjera održat će se u hibridnom formatu.

Zajednica braniteljskih zadruga najavljuje svoje sudjelovanje na Danima otvorenih vrata udruga 2021. i to putem online događanja.

„Dani otvorenih vrata udruga – Zajedno smo bolji i jači na tržištu“ održat će se putem Microsoft Teamsa, u petak, 11. lipnja 2020. u 11 sati, a sudionici će moći pitati sve o radu udruge Zajednica braniteljskih zadruga te o projektu “Zajedno smo bolji i jači na tržištu” koji se provodi s ciljem povećanja konkurentnosti Zajednice i zadružnih organizacija i OPG-ova koji okupljaju hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji na tržištu. Sufinancira se iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.”, a provodi se na poziv „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I“ Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, koje je posredničko tijelo razine 1. Posredničko tijelo razine 2 je Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Sudionicima će se predstaviti projekt te će se govoriti i o poteškoćama i rješenjima u provođenju projekata u kriznim situacijama (ponajviše COVID-19). Prijave se primaju do četvrtka, 10. lipnja u 16 sati, na e-adresu zajednica.bz@gmail.com, a poveznica događaja će se zainteresiranima poslati pola sata prije početka događaja.

Više o Danima otvorenih vrata možete pročitati putem ove poveznice.

Share this post